Обединена българска банка  беше посочена за най-добра банка в областта

...
Обединена българска банка  беше посочена за най-добра банка в областта
Коментари Харесай

ОББ обявена отново за най-добра банка за търговско финансиране от Global Finance

Обединена българска банка  беше посочена за най-хубава банка в региона „ Търговско финансиране “ в България от влиятелното интернационално финансово издание Global Finance, учредено през 1987 година

Наградата е трета поредна за ОББ след първото отличие в конкуренцията през 2019 година, оповестиха от кредитната институция. Това са 21-вите подред годишни награди World’s Best Trade Finance Providers на изданието и отличават най-хубавите банки в региона на комерсиалното финансиране от 102 страни по света.

Класацията на Global Finance се сформира от авторитетния редакторски ръб, което трансформира премиите в стандарт за върхови достижения във финансовата промишленост, а лауреатите им се дефинират съгласно справедливи и субективни критерии. Обективните критерии са размер на преводите, обсег на световното покритие, рентабилност, обслужване на клиенти, конкурентно ценообразуване, нововъведения. Субективните критерии включват мнението на отраслови анализатори, рейтингови организации, корпоративни мениджъри, софтуерни специалисти, клиенти и контрагенти от промишлеността. В резултат банките спечелили не постоянно са най-големите, най-старите или най-диверсифицираните, а най-добре представящите се в тази област.

„ Фактът, че извоюваме за трети път оценката на Global Finance и то след година като 2020-а е самопризнание за високия професионализъм и изключително качество на услугите, които предлага екипът на Търговско финансиране на ОББ, само че в същото време е и обвързване да се подобряваме по метод, който ще ни разреши да останем пример в страната и отсега нататък. “, разяснява оценката Петър Андронов, основен изпълнителен шеф на ОББ и кънтри управител на КВС Груп в България.

Списание Global Finance има над 50 000 клиента и читатели в 191 страни. Аудиторията на Global Finance включва висши корпоративни и финансови чиновници, виновни за взимане на капиталови и стратегически решения в мултинационални сдружения и финансови институции. В продължение на 34 години списанието избира водачите измежду банките и други снабдители на финансови услуги.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР